Maak kennis met Ocean Bathrooms

Ocean Bathrooms is onderdeel van Ocean Group, een full service vastgoedonderneming. Naast de aankoop en ontwikkeling van vastgoedprojecten (Ocean Development), verhuurt Ocean Group (middels haar dochteronderneming Ocean Rentals) woonruimte. Op zoek naar badkamermeubilair voor onze eigen vastgoedprojecten viel op dat de prijs- kwaliteitverhouding van veel badkamerproducten beter kon. Daarnaast liet de geboden service ook veel te wensen over.

Na vele producten van verschillende producenten onder de loep genomen te hebben, stelde Ocean Bathrooms daar haar eigen productlijn uit samen. Met als filosofie: een goed product tegen een eerlijke prijs. Zodat ons product, zowel voor starters, als voor doorstromers in de woningmarkt betaalbaar is.

Daarom tref je op onze site ook geen “van/voor” aanbiedingen aan. Maar geven we wel een goede service. Gewoon omdat dat zo hoort.

Onze locatie

Ons hoofdkantoor is gevestigd in het kantorengedeelte in het Centraal Station van Den Haag.

Onze klantenservice is maandag t/m vrijdag, van 09:00-21:00 uur en zaterdag van 12:00-18:00 uur bereikbaar voor je, via chat en e-mail. Telefonisch zijn wij van maandag t/m vrijdag bereikbaar van 09:00-18:00 uur.

Webshop

Omdat wij onze producten uitsluitend online (via onze website) verkopen, hebben wij geen hoge kosten voor een showroom, verkoopmedewerkers en ga zo maar door. Hierdoor lukt het ons om mooie producten tegen een zo eerlijk mogelijke prijs aan te bieden.

Maar misschien vind je het toch lastig, om een dergelijke aankoop online te doen, zonder dat je het product echt hebt gezien. Dat begrijpen we goed, want laten we eerlijk zijn, een badkamermeubel (of badkamerspiegel) is geen goedkoop product. Door middel van de foto's, video's en informatie op onze website, proberen we jou een zo goed mogelijke weergave te geven van de eigenschappen van de producten. Misschien helpt dat jou om je aankoop makkelijker te kunnen doen.

Wist je trouwens dat de foto's van onze meubels, in ons eigen magazijn zijn genomen? Ook door middel van de diverse video's op onze "social media" kanalen, proberen wij je een zo goed mogelijke weergave te geven van onze producten. 

Onze filisofie

Het klinkt heel cliché, maar de klant staat echt centraal bij ons. Hoe? Heel simpel:

1. Hulp voor en na je aankoop 

Onze klantenservice is 6 dagen per week bereikbaar en kan je alles vertellen over onze producten. Niet alleen voor maar ook na je aankoop, staat onze klantenservice voor je klaar.

2. Kant en klare producten

Al onze producten worden kant en klaar geleverd. Zo kun je onze spiegels direct in gebruik nemen en de badkamermeubels zijn al volledig gemonteerd inclusief waskom of wastafel, afvoerplug en eventueel sifon.

3. Transport op maat

Na je aankoop, nemen we persoonlijk contact met je op om een dag en tijdstip af te spreken voor de levering. Hierdoor hoef je niet de hele dag thuis te blijven, om op je bestelling te wachten. Je bestelling wordt dus geleverd, wanneer het jou het beste uitkomt.

4. Direct leverbaar

De online voorraad op onze website, is direct leverbaar. Dus als je je product besteld hebt, ontvang je die doorgaans dezelfde week nog in huis.

Meer redenen nodig om voor ons te kiezen? Bekijk dan dit filmpje (binnenkort online, even geduld nog!)

Nog vragen?

En heb je nog vragen, schroom dan niet om contact op te nemen. Wij staan klaar voor je! Je kunt van maandag t/m zaterdag, contact opnemen met ons via de verschillende kanalen.