Let op: De illustraties op deze pagina zijn slechts een algemene beschrijving van het desbetreffende proces. In werkelijkheid kan het proces dan ook anders verlopen.

Verzenden

Ocean Bathrooms verzendt jouw bestellingen via PostNL of met Johan Bloemsaat Transport. Afhankelijk van de grootte en het gewicht van de bestelling(en) bepalen wij het tarief.

De tarieven worden zichtbaar wanneer je jouw bestelling afrondt in het betaalproces.

De tarieven zijn als volgt (inclusief BTW):

  • Badkamermeubel of kolomkast: € 45,-
  • Spiegels: € 8,-
  • Kranen: € 8,-
  • Accessoires: € 8,-
  • Gecombineerde bestelling: € 52,-

Rekenvoorbeeld: Je bestelt een badkamermeubel + kraan en een kolomkast. Dan betaal je geen € 98,- aan verzendkosten maar € 52,-.


Hoe verloopt het verzend proces?

Het verzendproces van je Ocean Bathrooms bestelling verloopt op twee verschillende manieren, afhankelijk van je bestel grootte.

Bij een kleine bestelling:

Bij een grote bestelling:

 


Retourneren/ herroepingsrecht

Toch niet het product waar je van droomde? Of toch liever dat iets grotere meubel? Wat je reden ook mag zijn, als je een product via onze website bestelt, mag je dit product binnen een bedenktijd van maximaal 14 dagen zonder opgave van reden naar ons terugsturen. Daar zijn natuurlijk wel een paar regels aan verbonden. Lees hieronder verder.

 

Download hier het retourformulier.

 

 

Algemene retourvoorwaarden

De bedenktijd gaat in op het moment dat je het product hebt ontvangen. Als je gebruik wilt maken van dit herroepingsrecht dan dien je dit binnen de bedenktijd te melden door middel van ons retourformulier. 

Na ontvangst van het formulier door Ocean en de ontvangstbevestiging daarvan, dien je het product zo snel mogelijk maar binnen 14 dagen vanaf de dag volgend op de melding, terug te zenden.

Producten worden alleen retour genomen indien:

Het product binnen 14 dagen na het melden van je retour (middels het daarvoor bestemde retourformulier), is ontvangen door Ocean; het product onbeschadigd en compleet is; de verpakking niet is vernield, niet vuil is en niet is beschreven; het product in de originele verpakking zit en dat de verpakking verder onbeschadigd is; het product online besteld is; het product niet gemonteerd of betegeld is geweest; er geen resten, verkleuringen door- of sporen van kit op het product te zien zijn het product compleet is met losse accessoires.

Retourzendingen worden door Ocean gecontroleerd op volledigheid van het product, de bijgeleverde toebehoren c.q. losse onderdelen en de staat van de verpakking (moet onbeschadigd zijn). Ocean neemt de definitieve beslissing over het wel of niet accepteren van een retour zending. Indien het geretourneerde product niet voldoet aan de hierboven genoemde criteria, is Ocean niet verplicht het product retour te nemen en/of het bedrag (incl. transportkosten) terug te betalen. Wanneer producten en/of verpakkingen beschadigd, beschreven, vervuild of incompleet zijn kan Ocean kosten in mindering brengen op het terug te betalen bedrag. Showroommodellen worden niet retour genomen.

Alleen wanneer het retour verzoek is geaccepteerd en het product of de producten onbeschadigd zijn en zonder problemen weer als nieuw kunnen worden verkocht, betaalt Ocean het volledige bedrag terug. De bezorgkosten voor de verzending vanaf Ocean naar het door jou opgegeven afleveradres, krijgt je eveneens retour.

De kosten voor de retourzending (en eventuele overige bijkomende kosten) zijn voor jouw rekening. Dat geldt ook bij eventuele schade die tijdens de retourzending ontstaat. We hopen dat je dit ook logisch vindt.

Het herroepingsrecht geldt niet bij overeenkomsten die niet op afstand zijn gesloten.

Let op!

Het is niet mogelijk een product te retourneren wanneer het speciaal voor jou is besteld, geproduceerd en/of aangepast.

Wil je meer weten over jouw rechten?

In onze algemene voorwaarden kan je meer lezen over je rechten (en plichten) als consument en je bent natuurlijk ook altijd welkom om een vraag te stellen via onze klantenservice.