Douchekranen, douchekoppen en regendouches

Een regendouche of stortdouche laat je door de bredere douchekop ultiem genieten van je douchecabine of inloopdouche.

Ontspannen na het sporten? Lekker opwarmen na een plensbui? Of om gewoon ’s ochtends onder wakker te worden? Een regendouche of stortdouche laat je door de bredere douchekop ultiem genieten van je douchecabine of inloopdouche.

Let op!

Om een regendouche optimaal te laten werken, is zowel de capaciteit van je CV ketel, als de waterafvoer van belang (vanwege het grotere waterverbruik).

Ocean Kraan
Visarend Zwart (mat)
De Visarend is ééngreeps wastafel mengkraan met een rechthoekig design met afgeronde hoeken. De Visarend wordt compleet geleverd, inclusief aansluitslangen.
€69,00
Ocean Kraan
Meerprijs afvoerplug Zwart (mat)
Meerprijs afvoerplug Zwart (mat)
€15,00
Ocean Kraan
Zilvermeeuw
De Zilvermeeuw bestaat uit twee douches: een regendouche en een handdouche met normale douchekop. De thermostaat regelaar kan de water temperatuur tot 38 graden begrenzen.
Niet op voorraad
Ocean Kraan
Wulp
De Wulp is een ingebouwde regendouche met badkraan. Wulp wordt montageklaar geleverd: compleet met alle benodigde componenten.
€185,00
Ocean Kraan
Grutto
De Grutto is een inbouw regendouche met een zeer strak hoekig design. Grutto wordt montage klaar geleverd: compleet met alle benodigde componenten.
€145,00
Ocean Kraan
Stern Zwart (mat)
De Stern Zwart is een ééngreeps hoge wastafel mengkraan. Ideaal voor badkamermeubels met waskom. De Stern wordt compleet geleverd, inclusief aansluitslangen.
€95,00
Ocean Kraan
Kokmeeuw
De Kokmeeuw is een inbouw regendouche met een modern design. Kokmeeuw wordt montageklaar geleverd: compleet met alle benodigde componenten.
€175,00
Ocean Kraan
Zeearend
De Zeearend is een inbouw regendouche met een zeer strak hoekig design. Inclusief alle benodigde componenten
€135,00